søndag 11. oktober 2009

Back to the good old days...

Lørdagen kom, og jeg våknet opp ensom. Fløy litt rundt meg selv her hjemme, til jeg sendte melding til Cor og fortalte hvor ensom jeg var. Fikk en melding tilbake om at hun å var ensom, så da hentet jeg henne i Andebu. 

Vi dro innom Kjær på Lene V, for Cor måtte ha nøklen sin. Vi fløy litt rundt på farmanstredet uten helt å vite hva vi dreiv med, men fant ut at vi fikk komme oss hjem, før vi brukte noen penger. Jeg fikk en melding av Ellen om vi skulle møtes på Café Opus, og det ville jeg vel. Snille Ellen spanderte kaffe mocca på meg og iskaffe på Cor. Praten gikk om alt mulig, og det ble selvfølgelig litt mimring om påbyggåret ifjor.

 

Cor hadde fått lønning, og da måtte vi jo ha piccolinis, akurat som i gamledager. Men til vår store skuffelse hadde de ikke de piccolinisene vi ville ha, så da ble det en annen pizza. Cor fant ut at jeg aldri hadde drukket drikk2frukter smoothien, og måtte derfor sørge for at jeg fikk smakt på den. 

Daniel kom og hentet Charlotte, Cor og meg. Da vi kom til Kjær, var Lana, Jensen og Silje der. Kjernen var nå samlet igjen. Det ble fort mye latter og intern humor. Utrolig koselig å være sammen med jentene mine igjen!







Etter mye hygge og morro kom Stian å hentet oss. Da han hørte på Poporn Radio ble jo jeg i ekstase og skulle høre på den ene sangen han hadde av de hele tiden. Men det fikk jeg visst ikke lov til av de andre jentene i bilen.. Vi kom til byen, Cor var så søt at hun ville henge på Baôli med Kjær og meg, siden jeg først var hjemme. 

Vi møtte en del fra russ09 kullet vårt. Og da de tilogmed spilte en russesang tok alle xruss av. Koselig å møte de gamle vennene mine igjen! 

Mamma hentet Cor og meg ca halv 3, hun hadde vært i 50årlag. Da vi kom hjem satt vi oss ned og pratet og spiste mat, før alle sovna. 

En finfin kveld, med mine beste<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar