torsdag 11. februar 2010

Mørkerom, Studio og SuperJenny...

Dagene går og vi er vel kanskje 10 stk igjen her. Men kjede oss gjør vi ikke av den grunn. Her om dagen trengte Wanda modeller, for Ivar har begynt å pushe henne. Fikk beskjed om at Dan skulle ha på dress og jeg skulle ikke ha noen klær på. Greit, ikke noe mer spørsmål om det. Sånn er livet på fotoskole. Bilde ble faktisk veldig kult:)

Det er hele 4stk i klassen om dagen, så dagene bruker vi til å bli bedre med det analoge kameraet. Siden jeg har blitt dåligere de siste dagene, er Jenny så snill at jeg får bruke hennes bilder. Igår fikk vi ny film som skulle være ferdig til idag. Siden været er så kaldt her oppe, ble Jenny inspirert og vi tok en tur i studio. Der  kastet jeg klærne for kamera igjen. Mamma fikk helt sjokk da jeg fortalte det, noe hun sikkert ikke er alene om. Men ta det med ro, folk. Det er ikke slik at jeg sitter å skræver og lager porno. En naken kropp er kunst. Det er rent og vakkert. Mener jeg. Og ikke minst er det en måte for meg å akseptere at sånn ser jeg ut. Dette er meg, verken mer eller mindre. Det jeg ikke liker får jeg fikse på om det irriterer meg nok og det andre må jeg bare lære meg og akseptere. Enkelt og greit. Vi er alle forskjellig og det er jo bra.. Så det så.
Sliten etter å posere gikk turen til rommet for å se på the L word og slappe av, så jeg skulle orke å fremkalle film og være mer modell.

Snakket lenge med min pratesyke far på telefonen. Skal ikke klage over det:) Måtte legge på da det ble tid for å gjøre seg klar til smykke photoshooten til Jenny og film fremkalling. Andre gang jeg fremkaller film, men fikk nå til på et vis. Glad jeg har Jenny til å passe på meg<3
Boksen med filmen i lakk, så jeg ble mobbet og måtte tørke opp masse kjemi. Fint. Filmen ble satt til skylling og vi satt nesa mot studio. Jenny har fått tilsendt masse smykker, hun skal ta reklame foto for. Wanda og jeg kledde oss opp og lekte foran kamera, mens flinke Jenny tok bilder:)

Søte Jennyen min i Bangla<3


Greit sliten etter alt som skjedde den dagen, gikk vi på stua på 3'ern, der Vegard og Mats hadde lagd ekstremt god brownie! Sitat fra Wanda ble at det var kokain brownie. mmm...

Idag har vi brukt mer tid i mørkerommet, et fantastisk sted for meg å være om dagen. Med tanke på at jeg er litt var på lys. Ellers har vi slappet av. Siden jeg hadde lyst på chips og dip i hele går, har jeg vært på Flisa og kjøpt det idag:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar