tirsdag 23. februar 2010

Let me hold you close...

Etter å ha ladet opp på sofaen, kom mamma hjem fra jobb og vi dro videre til Porsgrunn. Stig og Veronika har nemlig fått en datter til. Og hva passer vel bedre enn å se henne på hennes 1mnd dag. 23. januar 2010 kom det et nytt herlig lite vesen til verden.

Vel fremme ble vi møtt av en stolt familie. Aleah Martine gleder seg maks til Lilja Isabel kan krabbe og kanskje være litt mer stas å leke med. Og det er jo lov:) Ser den at det ikke er så stats å være storesøster for en liten baby som bare stjeler all oppmerksomheten, uten å gi noe tilbake. Godt de vokser, så man får noen å krangle med.

Det lille nurket lå og sov i en hengekøye sak, og mamma begynte å bli utålmodig. For hun ville jo hilse på nykommeren på ordentlig måte. Så til mors store glede våknet hun da det var bleieskiftetid. For min del var hun alt for liten, så jeg tørte ikke å holde henne. Føler de er så skjøre når de er så små, så er ingenting som skal til før du har "ødelagt" den.. Og det vil jeg ikke ha på samvittigheten. Men hun er hvertfall veldig nydelig..


Mamma og nurket..



Stig og meg..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar