fredag 21. januar 2011

Skrøpelig kropp og snart agility stevne..

Jeg er temmelig irritert på denne kroppen som nekter og adlyde meg. I skrivende stund skulle jeg gjort meg klar og snart vært på release konserten til Popporn Radio og kost meg med godt folk. Men nei da. Heldigvis er det ikke siste konserten til Simon og Bendik, og takk for det.
Sjekk ut guttene her http://www.myspace.com/popornradio/music

Nå driver jeg smått og pakker ting Taiko og jeg skal ha med oss til Follo imorgen. Det er nemlig sesongens første stevne, og Kjellaug er så snill at jeg får sitte på med henne. Nå skal jeg spise litt pizza, prøve å printe ut startnr for så og dope meg i søvn før kl runder 21:30.


desember 09


En annen ting er at, til søndag skal jeg bli frisk! Det vil si at jeg tar turen til Bærum for å delta på et Lightning Prosess kurs. Er utrolig spent. Kurset varer i 3 dager, med ca 3 timer per dag. Håper så sykt at formen min kan bli bedre og jeg kan leve som ande 20åringer igjen!

Ønsk oss lykke til!

1 kommentar:

  1. Hei Susanne! Det gjør jeg virkelig. Ønsker dere lykke til på agilitystevne! Men ønsker deg enda mer lykke til på Lightning Prosesskurs, og ellers alt som kan få formen på topp igjen. Skal tenke masse på deg. Klem fra tante Berit.

    SvarSlett