mandag 29. mars 2010

Kjernen på tur..

Idag har jeg lekt frisk, og hatt en vakt på jobben. Det var kanskje ikke det smarteste jeg har gjort, men det gikk. På vei hjem var jeg så heldig at stemmen til Ida plutselig fylte bilen, og kunne oppdatere meg på vær og trafikk..

Det ble kveld, og kjernen hadde funnet ut at de skulle stikke til Sverige. Etter en båttur på Horten-Moss, fant vi ut at alle butikker kom til å være stengt, innen vi kom så langt. Så den positive kjernen tok alt som en tur og endte opp på Peppz i Moss. Der ble det naturlig nok mye sladder og høy latter. Corina kan faktisk smile feil vei! Gode og mette tok vi med oss noen ballonger og tuslet til bilen.


På veien hjem ble det ennå mer latter og plutselig hadde vi en fyr som stod å banket på det ene bilvinduet. Det viste seg å være en hyggelig fyr fra Arendal, med både sprit og godteri i bilen. Men vi har jo lært at vi ikke skal bli med fremmede i bilen, så vi inviterte han inn i vår bil istede. Tiden går fort i godt lag, så plutselig var vi i Horten. Da sa vi adjø til vår nye venn, og kjørte i land, en spritflaske rikere.

Takk for det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar