tirsdag 2. mars 2010

Hurra for deg som fyller 4år!

For 4 år siden kom det en valpe gjeng til verden på Jarberg. De vokste og utforsket verden og en dag dukket det opp en jente fra Revetal. Denne jenta falt for den ene lille hann valpen med en gang! Trist måtte hun komme seg hjem, men den lille gutten ble fort bakgrunnsbilde på pc'en, og argumentene for å få en hund til strømmet ut av kjeften. Og slik ble det, hun tok en telefon til oppdretteren og spurte om å få se på babyen igjen. Etter møtet ble det bestemt at den lille skulle være med til Revetal om en uke.



En over glad jente begynte å planlegge hvilke navn som skulle pryde det lille dyret. Det skulle ikke bare være et tilfeldig navn, men et som passet til agility og et som kunne passe til utstilling og personlighet. Med litt hjelp fra kjente endte han opp med å hete Flying without wings på stamtavlen. Og kallenavn ble Taiko, som betyr keiser. Navnet passer utmerket siden det er slik han oppfører seg.

På sitt første stevne.. 


Baby..


Taiko's nye eier hadde store forventninger til han. Derfor ble han sosialisert på stevner og meldt på valpeshow så fort han var gammel nok. Der klarte han seg bra og ble BIR og res.BIG. Etter han ble eldre har han fått til seg noen CK. Da han ble litt over året, var det endelig på tide å komme seg ut på agility banen. Noe han virkelig duger til!




Glad i gutten min<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar