lørdag 29. august 2009

On the road again..

De siste dagene har det blitt litt filmtitting og småkrangling med gangen under oss på internatet. De har nemlig vært så frekke og tatt den tv'en vi hadde i vår stue! Tv'en er så stor, tung og skarp at vi får den jo såklart ikke opp igjen. til gjengjeld lagde de en liten papp tv til oss. De skal ha for kreativiteten, men er noe vrient å se a walk to remember på den. Som egentlig var planen. Men neida. Ble guitar hero istede. Kanskje ikke så ille erstatning, men likevel står stua vår uten en ordentlig tv! 



Torsdag 27 aug, er dagen jeg helst vil slette fra minnet mitt. Og jeg endte på rommet mitt hele dagen. Hadde enkli tenkt å skrive et til minne innlegg, men det orket jeg ikke, får se hva jeg får til på begravelses dagen. 



Fredagen kom min far og hentet meg, så jeg kunne tilbringe helgen med venner og familie. Han hadde med seg Frodo så da fikk jo han også sett hvordan jeg bor. Vi stoppet på veien så jeg fikk tatt et bilde til foto oppgaven min og et hvor vi kunne spise frokost/middag. Vel hjemme var tvillingene her, så ikke noe avslapping her nei. Tok med meg Emilie og gikk over til familien Vårdal for å slå av en prat med Maria før hun turet videre til Finland for å møte sin nye nevø. 
Senere på kvelden dukket Thomas opp, vi endte opp foran tv'en, men så uhyggelig som jeg er på kvelden, sov jo jeg såklart meste parten av tiden.. 



Lørdag! våknet av hundemas og barnelyder. Kom meg ned på kjøkkenet hvor jentene satt og spiste frokost. Pappa ringte og spurte om jeg ville holde han med selskap nede på Revetal, og det var jo ikke noe problem. Fikk stelt meg og lagt jentene i vogna for å sove. Jeg måtte ta med meg Frodo, rett og slett fordi han er så bortskjemt at han begynner å mase når han ikke er midtpunkt. Så det blir mye masing om dagen med andre ord. Vi kom oss ned til Revetal, pappa er så snill at han kjøpte mobilt bredbånd til meg, så da har jeg nett på rommet mitt også. Skal selfølgelig ikke bli avsosial av den grunn, men er kjekt å ha.



Senere på dagen hadde jeg lyst til å få med meg Poporn Radio sin lille konsert på farmanstredet, men kom dessverre ikke så langt. Derimot endte jeg opp på en koselig tur med Lars Petter og Ruffy. Gleden var riktig nok ikke like stor på Taiko sin side..
Nå som tervdyret endelig har slutta å røyte helt villt og begynner å få tilbake litt pels, ser det ut til at det kan bli en tur til Vikingskipet 4.okt.  









Mormor og morfar var hjemme da vi kom tilbake fra turen vår. Da de dro, tok mor og jeg med oss jentene opp på lekeplassen, der koste de seg i sandkassa og med sklie, så var det hjem for kveldsmat og stell. Da barna var i seng tok jeg turen til Thomas så vi kunne kjøre videre sammen til Daniel for å ha det gøy.







Og som resultater på stevne, mitt kjære lag har vært på idag. Har Betina og Rico endelig fått Cert! Gratulerer så mye. Endelig har ting gått deres vei.



Så nå ligger jeg her i senga mi i ekornstien, med en hund liggende ved beina og en ved døra.. Vet hva som blir et greit stort savn når jeg drar tilbake til skolen imorgen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar