søndag 22. januar 2012

Babyshower, aking og Seattle flybilletter!

Helgen begynte så greit som å snike med seg Taiko inn på skolen. Haha, det blei komisk. Stappa han ned i bagen og løp inn på et grupperom med Hanna, for å regene litt legemiddelregning, før vi hoppet på toget hjem til mor.

Det er nemlig tvilling helg! Hentet de søte små i barnehagen, det er så koselig. Fikk ikke kost meg så mye med dem på fredag, for Ida og jeg ville holde babyshower for Corina. Vi ble bare oss tre, men vi klarer og kose oss forde:)

 


Jeg har en studieoppgave hengende over meg om dagen. Så på lørdagen dro vi på biblioteket. Det er jo gøy for store og små. Vi tok med oss en hel masse barnebøker, dvder og cder hjem. Bare synd dvdene og cdene var greit herpa.



Snøen har kommet ned i store mengder i helgen, og med barn betyr jo det bare en ting. AKING! Jentene er ikke så kravstore på bakken, så gårdsplassen funket fint. Små jenter med mye energi!

 

 

 

 



Må jo forresten fortelle at jeg begynte dagen som husmor. Rydding på kjøkkenet, brødbaking og vaffellaging. Kanskje det er håp for meg å?

Og nå er flybilletter til både Paris og Seattle i boks. Gleder meg masse til å reise. Deilig å ha noe å se frem til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar