mandag 6. mai 2013

Velkommen til TICC

Da har jeg vært her over halvparten tiden og tenkte kanskje noen ville se hvordan det er her jeg bor. En rask oppdatering på de kjedelige tingene er at jeg har spist en hel masse malarone (ikke mer enn jeg skulle) og fikk veldig vondt i magen. Nå står jeg istede i fare for å få malaria, men er kvitt magekrampene. Hipp hurra for det. Og om noen skal ut å reise med det første har jeg mye ekstra malarone.Været her er ikke stort å skryte av om dagen. Været kom plutselig på at det regntid og det har nå regna i mange dager! Adjø brunfargen. Satser på solen finner sin vei gjennom regnet igjen etterhvert. En god ting er at temperaturen holder seg nede. Var på 28 grader idag. Skal sies at jeg nesten fryser ihjel om det er under 22grader.

Vidre kan jeg fortelle at stedet jeg bor på heter TICC (Tanga International Competance Centre) for de som ikke har fått med seg det. Det ligger ca 20min med daladala fra byen. Så vi bor ganske så øde og inngjerdet med masaiene som passer på oss.


Resepsjonen
 

Spisesalen/Resturanten


Enda et bilde av spsisesalen


Resturant bandaen

Konferanse salen også kalt Twiga hall

Ja, Twiga betyr giraffe på swahili


Swahilibandaen


En søppelkasse


Vaskestasjon, toalett og dusj.
Gleder meg veldig til å kunne dusje i varmt vann igjen! Her tar vi det vannet vi får.


Bandaen her er det vi har av stue


Jeg skal aldri igjen si det er slitsomt å sette på en vaskemaskin!Her bor vi! Oppgraderer rommet snart, da får vi egen dusj og toalett!


1 kommentar: