lørdag 27. februar 2010

Jo mere vi er sammen, jo gladere blir vi!

Lørdagen jeg hadde gledet meg til, dukket opp. På dagen tilbringte jeg min tid med Ruffy, Taiko og Frodo. Mamma laget god mat når hun kom hjem fra jobb, og jeg stod evigheter foran speilet for å se ut som et menneske til kvelden:)

Da jeg endelig skulle dra for å hente Agnethe og Elisabeth, var jeg litt sent ute og jeg hater snø!! Klarte såklart å sette fast bilen.. Dumme, dumme snø kant! Heldigvis kom min super mamma og fikset det hele, så jeg kom meg blid og fornøyd av gårde.

Vi kjørte lenge og endelig dukket vi opp på kjøpmanskjær. Og folk sier jeg bor langt vekk! Jaja, nesten alle de beste var samlet og vi var klare for å ha en fantastisk kveld. Praten gikk og det var ikke noe mer sensurert enn sist, så stakar Fredrik fikk litt mer info enn nødvendig.. igjen..




Bilder fra Christian sin blogg 


Ida hadde tatt av gipsen på fredag. Og vi fikk alle en god latter. For hun har faktisk fått en syk hårvekst på tommelen! Haha. Det går vel sikkert bort etterhvert, men det var helt drøyt!

Christian fløy rundt som fotograf, Charlotte var modell og det ble enda en god latter. Haha, skjønner ikke hvordan den pene jenta klarer å gjøre seg så stygg! Best.

Vi kom oss etterhvert til byen, der hadde vi det gøy. Møtte mange kjentfolk og det var koselig.. Merker hvor mye jeg har savna folka mine:) Vi stakk til Victor etter byen, jeg ble så trøtt etterhvert at jeg la meg under bordet. Tom Erik sa vi skulle dra hjem, vi måtte jo se etter Fredrik som plutselig hadde forsvunnet. Etter å ha sett litt rundt, fant vi han i senga til foreldrene til Tom. Søtt..

I was wrong to let you walk right out of my life...

Torsdagen var det tid for lag møte med agility laget mitt. Det var koselig selv om ikke den "indre kjernen" var der. Eller det vil kanskje si de jeg er vant til å starte lag med. Men nå ble jeg i det minste litt kjent med de som er kommet inn etter at jeg stakk til skogs.. Teamene vi tok opp var:

- Hvem vil satse til NM?
- Stevner i fremtiden
- Gensere
- Hot shots eller Stjernelaget?

Jeg fikk litt små sjokk da jeg forstod hvor mange stevner det er fremover! Har sagt jeg skal satse på Taiko når jeg er ferdig på Bjerkely, så det er bare å spare penger!

Fredagen dukket plutselig opp. Og jeg var så dum at jeg betalte regninger og satte over stipend til mamma på morgen. Hele dagen var jo en smule ødelagt når jeg forstod at jeg ikke har penger til å komme meg hjem igjen til skolen engang! Det å ikke ha penger er virkelig noe av verste jeg vet, og siden jeg ikke er i form til å jobbe, har jeg et lite problem. Ser en depresiv tid imøte. Men nå har jeg snart bare 8mnd igjen, til jeg burde være helt frisk. Og da er jeg fit for fight igjen! Suuuuuper Sus! Det skal blir herlig =D

Etter å ha deppet til mamma, sendte hun meg på en kaffe med Elisabeth. Vi har nesten ikke sett hverandre hele ferien, så hadde en del prat å ta igjen. Etter mye prat og en beroligende kaffe mocha, måtte vi gå på lue jakt. Det er nemlig ikke bare å slenge håret i hestehale lengre! Så på mine lacy days, er det greit å ha en lue, så jeg kan se mennesklig ut. Men det ble en dyr lue, dvs at det ble en Kari Traa bukse og et par Lacoste sko itilegg. For jeg klarte jo miste de eneste hele lacoste skoene mine på E18, etter russeballet ifjor. Og vet dere hva? Nå har jeg endelig et par i samlingen min igjen.

Jeg er virkelig overbevist om at shopping er den beste medisin mot Dengue feber! For da jeg dro var jeg sliten og hadde vondt i hode, noe jeg glemte etter shoppingen, fordi jeg var så fornøyd med mine nye ting.  Jeg ønsker meg fortsatt en fisk, men den får jeg få tak i senere tror jeg. Rupert<3

Etter å ha slappet av litt hjemme var det party time hos pappa! Supatra laget helt fantastisk mat, er overbevist om at jeg ikke trenger å spise mer på en uke. Og skal jeg fortelle dere noe helt sykt? Hun lager blomster ut av grønnsaker! Det er så kult det, skjønner ikke det er mulig å ha så mye tålmodighet. Har funnet ut at den beste måten  å få unger til å spise grønnsaker må jo være å skjære grønnsakene i figurer. Mye mer festlig å spise! Vet jeg ikke er den første som har funnet ut det, men det er jo ingen som faktisk gidder å gjøre det...

Kommer bilder fra pappa, når jeg har hentet kamera:) 

Etter en koselig kveld hos pappa tok jeg turen videre til Husvik. Kaasa er nemlig blitt 20 år og stor gutt! Er virkelig glad i den gjengen der, de er geniale.

Birthday kid...



Ellers har det seg slik at jeg har vært en skikkelig dust.. Tro det eller ei! Men jeg hadde verdens beste gutt, som jeg nå har klart å skyve vekk fra meg igjen. Og det var jo ikke særlig intelligent gjort akkurat. Jeg mener det at når du har funnet en som godtar deg som du er, støtter deg i deg i det du gjør og plukker deg opp når du er nede, sender du han ikke på dør.. Men hei! Mitt navn er Susanne, og jeg driver visst med sånt.

Nå skal jeg kose meg med freia påske egg, hente belger babyen min og ta livet med knusende ro. Helt til klokken blir kveld og jeg skal kose meg med mine kjære hos Tom Erik. Gleder meg!

onsdag 24. februar 2010

Do you remember...

Idag fant jeg ut at jeg ble nødt til å få meg litt sol, før vinterdepresjonene kommer å tar meg.. Og det var deilig! Tror jeg blir nødt til å gjøre det noen ganger til, før jeg reiser tilbake til skolen. Fikk en melding av Cor som ønsket seg besøk. Så da var det bare å få på seg noen klær å komme seg av sted.

Praten gikk og vi kom inn på vår tid sammen på Re vgs. Rart å tenke på at kjernen har gått på samme skole og samme linje, uten å bli noe særlig fan av hverandre. Men sånn er det altså.. Vi fant frem skolekatalogen fra vg1. Haha, det var gøy! Corina holdt på å knekke sammen da hun så alt hun hadde siklet etter, og jeg var vel igrunn ikke kjempe stolt selv. Godt for meg ble jeg reddet av Mats. Etter ekstremt mye latter kom vi frem til at tiden på Re var koselig, og det er virkelig trist at vi aldri skal få den tilbake. Vi har heldigvis minnene å leve på..

Kjær

Ken og Sus


Senere på kvelden fant Cor og Sus ut at de skulle be folk til Andebu. Men siden leiligheten ikke akkurat så veldig ryddig ut, etter at Cor aldri finner ut hva hun kan gå med, og slenger klær overalt. For ikke å snakke om sminke, smykker og speil i sofaen. Med andre ord ble vi nødt til å rydde! Etter en stund så leiligheten fin ut med levende lys og vips så var Fredrik, Christian og Kjær i sofaen. Vi mimret og styret. Stakar Fredrik så litt sjokkert ut etter som jentene satt å snakket. Nei, vi er ikke nikke dukker som til enhver tid skal se ordentlige ut. Haha. Som Christian sier, er vi noe for oss selv. Og vi liker det!

tirsdag 23. februar 2010

Let me hold you close...

Etter å ha ladet opp på sofaen, kom mamma hjem fra jobb og vi dro videre til Porsgrunn. Stig og Veronika har nemlig fått en datter til. Og hva passer vel bedre enn å se henne på hennes 1mnd dag. 23. januar 2010 kom det et nytt herlig lite vesen til verden.

Vel fremme ble vi møtt av en stolt familie. Aleah Martine gleder seg maks til Lilja Isabel kan krabbe og kanskje være litt mer stas å leke med. Og det er jo lov:) Ser den at det ikke er så stats å være storesøster for en liten baby som bare stjeler all oppmerksomheten, uten å gi noe tilbake. Godt de vokser, så man får noen å krangle med.

Det lille nurket lå og sov i en hengekøye sak, og mamma begynte å bli utålmodig. For hun ville jo hilse på nykommeren på ordentlig måte. Så til mors store glede våknet hun da det var bleieskiftetid. For min del var hun alt for liten, så jeg tørte ikke å holde henne. Føler de er så skjøre når de er så små, så er ingenting som skal til før du har "ødelagt" den.. Og det vil jeg ikke ha på samvittigheten. Men hun er hvertfall veldig nydelig..


Mamma og nurket..



Stig og meg..

mandag 22. februar 2010

I got a secret...

Min herlige Ida Emilie har endelig kommet ut med en ny sang. Den må virkelig høres! Denne jenta har alt som skal til. En bra stemme, gode tekster, et fantastisk utseende og en nydelig personlighet.



Fler av hennes tidligere sanger kan du høre på og laste ned her

Gi meg sol og varme!

Og min mor har hørt mine bønner! Ser ut til at turen går til den greske øya Halkidiki i slutten av mai. Der skal vi bare kose oss med sol og god mat. Gjett om jeg gleder meg!

Min mor og meg på Chios 2006

søndag 21. februar 2010

Baby mine...

Våkner av pipete hunder, som vil være med på det som skjer nede. Noe de ikke kan, for 1åringene mine er ikke så veldig glad i dem på kort avstand. Derfor syns jeg det er unødvendig å vekke meg. Men sånn ble det nå, ble møtt på badet av to store glis. Det var koselig.

Mamma hadde fått for seg at det var mye enklere for jentene å spise bløtkokte egg fremfor hardkokte. Noe jeg var veldig uenig i, men mor er vel sjef? Eller noe. Det ble hvertfall bløtkokte egg, som resulterte i eggeplomme over hele meg og Emilie. Så nei, det er ikke bedre med bløtkokt egg!

Ellers er bonaqua vann med smak opplegg en fantastisk oppfinnelse. Jentene fikk i seg en halv liter på deling, selv om det riktig nok var vann over begge ungene og i sofaen. Men smaken skal man ikke klage på.




Nikita kom en tur, og plutselig var tid for å stelle seg til å reise i bursdag til min kjære morfar. Da skulle vi alle 4 prøve å se vakre ut. Noe vi selfølgelig fikk til uten problemer:p



Gratulerer med dagen morfar! Jeg er glad i deg..

lørdag 20. februar 2010

Kun for spesielt interesserte...

Klokka ringte 05:15, jeg trodde jeg sov i lastebilen med pappa, og ble igrunn ganske irritert over at han aldri gadd å skru av vekkeklokka. Plutselig merket jeg at jeg ikke var i noen lastebil, men på rommet til Michael hos Roger og Betina. Ute var det mer eller mindre snøstorm, og folk ble vel bedt om å holde seg hjemme.

Men hva er det vi gjør? Jo, vi pakker bilen grytidlig om morgnen og setter snuta mot Bø. Der er det jo stevne. Vi kom oss hele frem til slutt, satt opp stoler og stæsj og det var klart for klasse 1. Som nevnt tidligere har vi ikke trent på evigheter. Men etter å ha briefet banen, regnet jeg litt med en seier. Og det fikk jo straffe seg, for endte med stress og mas, en ufullført slalom og dermed disk. Men for min del er det viktigere og ikke drepe motivasjon, så ville ikke begynne og surre rundt på banen. Jaja, sånn kan det gikk. Det er ihvertfall fart i dyret.




Frodo var neste ut, noe som resulterte i enda en disk. Fint! Her kommer jeg med mine flinke hunder og skal  plukke premier:p På målstreken blir jeg møtt med kommentarer om at det syns at jeg er ute av trening. Haha, kan vel ikke si meg annet enn enig i det. Større susehue fins vel ikke. Jaja, det er nå bare å ta diskene mine med et smil, og kose meg i miljøet jeg har savnet.

Se hiiit og se pen ut!


Agility Taiko = Disk! Denne gangen sutra jeg til Roger om at hunden min bare sunste og virket umotivert, med null kontakt. Så setter jeg dyret på startstreken og han skyter fart, jeg blir overasket og vips, er vi ute av konkuransen.

Stigen ser vi ingen vits i å ta lenger...


Små irritert for at jeg bare driter meg ut, kommer jeg med min eldste. Og tror dere ikke det ble en 2.plass! Flinke gutten det. Og ikke minst fikk jeg kommentarer om at det var godt å se at jeg var tilbake. Takktakk! Så lenge det varte, Taiko ut i lag = Disk! Vi har mye å trene på vi!
Når jeg kommer hjem igjen, blir det ingen kjære mor på småen. Da er vi igang med full trening igjen ja. Sånn her kan vi ikke ha det!

Betina og Rico fikk en 1.plass:)


Valpesyk? Eh...Ja! 

fredag 19. februar 2010

Klargjøring for NKK Bø...

Idag har jeg vært frøken flink:) Turen går nemlig til Bø imorgen. Type stevne. Og da kan ikke hundene mine se ut som, ja jeg veit ikke helt hva jeg. Men mamma er litt redd for børsten og saksa når det gjelder de hundene, så de er ikke stelt på en stund. Så nå 3 timer senere sitter her i sofaen med velfjortjent ost og kjeks, og fjortiss kaffe, og for ikke å glemme ømme fingre etter å ha prøvd å være Frodo's tannlege. Han er ikke helt glad i det.

Taiko først ut i dusjen..


Ferdig stelt og fønet..


1 stk våt Frodo


Fine ferdig stelte gutten min..


Belønningen min.. 


Snart skal jeg begynne å pakke til vi skal til Betina og Roger. Våre kjære tvillinger skal hit i helgen, så da er det greit å ikke vekke dem tidlig imorgen. Får se litt mindre tvillinger, men skal endelig ut å gjøre det jeg elsker. En hall med flere tusen hunder, omringet av like og mer hundegale folk som meg, og konkurere. Det skal nok bli en perfekt dag, selvom jeg er litt spent siden vi ikke har trent siden i høst, men da regner jeg hvertfall med at det er litt fart i dyra, om jeg har kontroll på dem, får bli en annen sak.

Ønsk oss lykke til!

torsdag 18. februar 2010

Life is a highway..

Etter ca 12timers søvn var det på tide å stå opp. Pappa hadde allerede vært igang en stund. Etter at pappa og to andre hadde lasta fra bil til bil, satte vi nesa hjemover igjen.



Været er noe som opptar lastebilsjåfører som skal over fjellet. Vi har kjøpt inn mat så vi skal klare oss om vi blir stående en stund. Veiene her er helt ekstreme, smalere enn veien fra Kåpe til Hengsrud. Det er med andre ord ikke snakk om noen midtstripe, itilegg er det vann og maaange meter ned. Nei, huff. Ville få et bilde av lastebilen på de smaleste veiene, men det ble det desverre ikke mulighet til, grunnet annen trafikk og tid. Da vi stoppet langs veien fikk jeg virkelig testa ut macen min. Den fant nemlig ut at den skulle stupe ut fra lastebilen og ned i asfalten eller hva det enn var under den tettpakkasnøen. Jeg var sjokk, pappa skjønte ikke stort, før han fant en mac liggende på bakken under meg. Og nå er jeg lykkelig for macen min funker som bare det!





Diesel skal man ha..


Videre på veien hjem møtte vi enda en ulykke der hytta på bilen lå nede i vannet. Håper det gikk bra med personen som satt inni. Vekker en del tanker når man ser sånt, det kan jo like gjerne være pappa en dag.





Nå er vi på eggsentralen i Bø. Jeg ligger i sengen min, og har hørt på barnetimen. Faktisk veldig festlig. Nå er det OL som kommer ut av høytalerne, så håper pappa kommer inn igjen snart og vi kan begynne å kjøre. Og en annen ting, visste dere at det står noe i kviklunsj papiret?

Hadde et lite håp om å rekke agility trening ikveld, men det kan jeg nok bare glemme. Så da skal det bli spennende til helgen, når jeg skal tilbake hit til Bø med hunder. Har jo ikke trent på en evighet. Men det er ikke stort å gjøre med, kanskje jeg får funnet meg et felthinder eller to og en slalom før banen kaller på lørdag:)

onsdag 17. februar 2010

Svipptur til Bergen i en Scania R470..

De siste dagene har jeg tilbringt tiden med min kjære Corina. Vi har vært i byen og jeg har brukt opp alle pengene mine, men til gjengjeld har jeg hvertfall en del nye klær. Sex and the city og is er noen andre ting det har gått mye av.



Nå er jeg på vei til Bergen med min kjære far. Jeg tester nemlig ut livet som lastebilsjåfør. Var litt i tvil på om jeg kunne være med igår, siden hodet og nakken nesten tok livet av meg. Men her er jeg. Har drikki rein kaffe for mer eller mindre første gang. Bonden Mathisen mente nemlig at jeg skulle drikke kaffe, og det var jo min far helt enig i. Og tror dere ikke han hadde ringt til eggsentralen i Bø, og sagt at de måtte tvinge i meg kaffe! Haha. Søtt..

Far og datter


Jeg kjørte rundt på en eggpall


Kaffetreneren min


Flinke pappa'n min


Vi tok hjula fatt og kjørte videre, spent på om vi måtte vente lenge. Det hadde nemlig vært en tankbil som hadde vært uheldig og kjørt utenfor veien. Heldigvis slapp vi å vente. Og hva er det? Jo, det er bra.. På turen har jeg opplevd mye nytt faktisk. Jeg har sett en lastebil med hjula til værs (det gikk bra med sjåføren), her på vestlandet er det masse eplegårder, stygge hus og plasseringer, helt nesnødde hus, som du bare ser taket på. Jah, også har jeg sovet i den øverste sengen i bilen, det har jeg heller ikke gjort før. Slenger ut litt bilder, så slipper dere å lese mer av maset mitt..  

Fine bilen blir tømt for egg på Bø


Noen er mer uheldige...


På en av de bedre veiene.. 


Nesnødd hytte, som syns...

Det var min dag i lastebilen:) 



søndag 14. februar 2010

Happy Valentine...

Våknet opp hos Cor, siden vi ikke hadde noen bilnøkkel, kom min kjære mor og hentet oss. Det har seg slik at det er morsdag og jeg hadde ikke fått kjøpt noen gave, så det endte opp med at jeg lagde middag til min kjære mor. Cor og jeg kjørte mamma til Sandefjord før vi dro å hentet reservenøkkelen hennes.



Etter en kaffe på brygga, følte vi oss litt ensomme uten noen date, men fant fort ut at vi kunne være hverandres. Og hva er det? Jo det er bra:) Glade og fornøyde dro vi til Christian en tur for å hente bilen og se på sex and the city.






For min del gikk turen til Sandefjord for å hente min mor. Der fikk jeg verdens beste tebriks av mormor. Kan spise mormors tebriks til jeg sprekker! Itilegg spjæra buksa mi, det kan vel være et hint. Men heldigvis er mormor flink med symaskin, så da lot jeg like gjerne buka bli igjen, mens jeg stjal mammas strømpebukse. Kvelden endte med mer sex and the city, potetgull og godteri.. Så får nok begynne å kjøpe større bukser etterhvert. Så slik er det..

Adjø!

lørdag 13. februar 2010

Cold case love..

Kom meg endelig hjem igår etter å ha reist i 5 timer.. Den siste bussen sleit litt med å komme seg ut av Oslo, pga mye trafikk. Men sånn er nå det tenkt. Begynte nesten å gråte da jeg så pelsdottene mine.

Idag skulle Mats og jeg ha vært sammen i 3år. Noe som ikke skjedde. Men er glad for den tiden jeg fikk med han hvertfall:) Lærte masse rart, sjekker tilogmed United nyheter når de dukker opp. Og fint å ha med seg alle gode minner som, tennis, heroes og need for speed, hyttetur og fotball. Håper alt går bra med denne gutten videre:)



Dagen brukte jeg på familien min. Åshild har snart bursdag, så pappa, bestemor og bestefar og jeg tok turen til oslo. Der ble det Taco og mye prat, før vi satte nesa mot Vestfold igjen.




Bursdagbarn..


Bestemor og bestefar kjørte meg til byen, der jeg møtte Corina. Fant ut at jeg ikke hadde penger til å komme meg inn på Mosquito, ironisk navn for min del. Men hvertfall da fikk jeg tak i Tom Erik. Og dere aner ikke hvor koselig det var å se han igjen! Vi hoppa og dansa og styra.

Da vi skulle hjem hadde noen tatt jakka til Christian med alt mulig i. Bankort, husnøkkel, bilnøkkel (sin egen og Cor sin) og sertfikat. Ble med andre ord tidlig kveld. Cor og jeg hadde uansett mye å snakke om..

fredag 12. februar 2010

On my way

Gårsdagen gikk mye til pakking. Gjorde også et forsøk på å rydde rommet mitt. Hvor velykket det var, er vel en annen sak. Men jeg prøvde nå ihvertfall. Da jeg ble lei pakke og rydde styret mitt gikk jeg ned og besøkte Dan og Eirik. Kjekt å ha naboer så nærme:) Etter å ha sett på film fra sommeren deres, klarer jeg nesten ikke vente til jeg kan begynne å gå med shorts og tskjorte! Klokken viste grytidlig morgning, så jeg gikk med en film rikere ned for å henge opp en klesvask. Pakket ferdig og kom meg i seng.

Jenny og Sus venter på bussen!


Nå sitter jeg på bussen i retning Oslo. Med god samvittighet for at jeg har fått fiksa så jeg kan få sendt skademeldingen fra Bangladesh. Kanskje jeg kan få litt penger tilbake. Det hadde vært fint!

Er en smule ensom på bussen fordi Jenny ikke skulle lenger enn Kongsvinger, men med mac, chips og mama Roza og Sus spilleliste skal jeg nok klare meg:)
Gleder meg maks til å komme hjem til pelsdottene mine! Det skal bli godt å klemme dem og trene litt med de igjen. Begynner å bli en stund siden sist.

Hvor typisk er det ikke at iPoden min klikka nå? Jaja, godt jeg har min trofaste mac:)

Ooha!  

torsdag 11. februar 2010

Mørkerom, Studio og SuperJenny...

Dagene går og vi er vel kanskje 10 stk igjen her. Men kjede oss gjør vi ikke av den grunn. Her om dagen trengte Wanda modeller, for Ivar har begynt å pushe henne. Fikk beskjed om at Dan skulle ha på dress og jeg skulle ikke ha noen klær på. Greit, ikke noe mer spørsmål om det. Sånn er livet på fotoskole. Bilde ble faktisk veldig kult:)

Det er hele 4stk i klassen om dagen, så dagene bruker vi til å bli bedre med det analoge kameraet. Siden jeg har blitt dåligere de siste dagene, er Jenny så snill at jeg får bruke hennes bilder. Igår fikk vi ny film som skulle være ferdig til idag. Siden været er så kaldt her oppe, ble Jenny inspirert og vi tok en tur i studio. Der  kastet jeg klærne for kamera igjen. Mamma fikk helt sjokk da jeg fortalte det, noe hun sikkert ikke er alene om. Men ta det med ro, folk. Det er ikke slik at jeg sitter å skræver og lager porno. En naken kropp er kunst. Det er rent og vakkert. Mener jeg. Og ikke minst er det en måte for meg å akseptere at sånn ser jeg ut. Dette er meg, verken mer eller mindre. Det jeg ikke liker får jeg fikse på om det irriterer meg nok og det andre må jeg bare lære meg og akseptere. Enkelt og greit. Vi er alle forskjellig og det er jo bra.. Så det så.
Sliten etter å posere gikk turen til rommet for å se på the L word og slappe av, så jeg skulle orke å fremkalle film og være mer modell.

Snakket lenge med min pratesyke far på telefonen. Skal ikke klage over det:) Måtte legge på da det ble tid for å gjøre seg klar til smykke photoshooten til Jenny og film fremkalling. Andre gang jeg fremkaller film, men fikk nå til på et vis. Glad jeg har Jenny til å passe på meg<3
Boksen med filmen i lakk, så jeg ble mobbet og måtte tørke opp masse kjemi. Fint. Filmen ble satt til skylling og vi satt nesa mot studio. Jenny har fått tilsendt masse smykker, hun skal ta reklame foto for. Wanda og jeg kledde oss opp og lekte foran kamera, mens flinke Jenny tok bilder:)

Søte Jennyen min i Bangla<3


Greit sliten etter alt som skjedde den dagen, gikk vi på stua på 3'ern, der Vegard og Mats hadde lagd ekstremt god brownie! Sitat fra Wanda ble at det var kokain brownie. mmm...

Idag har vi brukt mer tid i mørkerommet, et fantastisk sted for meg å være om dagen. Med tanke på at jeg er litt var på lys. Ellers har vi slappet av. Siden jeg hadde lyst på chips og dip i hele går, har jeg vært på Flisa og kjøpt det idag:)

søndag 7. februar 2010

Hotell Kristiansen..

Da har de fleste på skolen reist til deg store utland. Jeg fikk en stor klem av Henriette og Brita tidlig på morgen, så husker det ikke sånn helt. Men koselig likevel. Håper de har det bra der borte i Afrika. Fikk en melding av Kjersti igår, og de hadde sett palmer, appelsintrær og muslimer. Så det må el være bra. Misunner de den varmen litt altså. Kunne trengt å slikke litt sol selv. Men fattig og syk som jeg er, får jeg vente til sommeren.

Igår tok Jenny, Mats, Vegard, Wanda og jeg turen til Elverum. Der ble det litt vindushopping, heldigvis har dem ikke det største utvalget på butikker der borte. Da vi ble lei av å bli påmindt at vi er fattige, fant vi en café og drakk kaffe, etterfulgt en tur på Hotell Kristiansen. Deilig å komme litt vekk fra skolen og til et hjem. Med en ordentlig stue, med tv, og et kjøkken ikke alle andre skittner til. Så vi lagde mat, spiste godteri og drakk kaffe med baileys. mmm... Gode og mette forlot vi hjemmet til Vegard og satte nesa hjemover igjen. Bilturen gikk fort siden vi satt og ravea i baksetet. Vel hjemme på Bjerkely, fikk vi høre om den fantastiske dagen til de andre som hadde vært igjen på skolen. Altså stirre inn i en skjerm.





Etter å ha hengt på hovedbygget og snakket med Daniel på tlf en stund, gikk Dan, Jenny og jeg på rommet mitt og sovnet til en film.

Idag har jeg ikke de store forventninger, men skal nok kose meg uansett.

torsdag 4. februar 2010

Not going under...

Vet dere hva? Denne sykdommen tar virkelig livet av meg. Her om dagen skulle jeg være modell for Jenny. Håret var krøllet, kjolen og pumpsene på. Jenny ville jeg skulle hoppe og lande elegant. Haha, det ble en del "hei Susanne" bilder ja. Er ikke den mest elegante av meg.. Men hvertfall, etter å ha hoppe rundt som en tulling og hørt på Elvis, ble jeg kjempe sliten, og våknet dagen etter med ekstremt støle lår. Skjer med å bli støl av litt hopping. Blir en smule oppgitt..

Igår lagde vi trolldeig. Jeg lagde en bjørn (som ikke ser ut som noen bjørn) og et hjerte til Kjersti og et hjerte til Henriette. Så viste jeg frem mine maler kunstner og malte Jenny, hun mente at en unge på 4 kunne gjort det bedre, men hvertfall. Mens jeg malte på ark fant Kjersti ut at hun skulle male Dan. Haha, han ble hvertfall søt da.



Idag har jeg en dårlig dag. Sitter bare å depper over alt jeg ikke får gjort osv, men håper Susanne styrken min snart kommer tilbake og tar meg med storm! Den svikter ikke så lenge av gangen. Jeg har også fått låne onepiecen til Kjersti, siden min aldri dukker opp.. Nå har jeg ventet lenge nok syns jeg, men Kjersti er snill<3 Gruer meg til hun og Henriette drar fra meg til Marokko. Heldigvis skal jeg hjem en stund da. Skal faktisk være med pappaen min til Bergen i uke 7. Siden jeg ikke orker så mye og sånn, fant jeg ut at det var like lurt å lage en story på min kjære far. Så det skal bli spennende! Nå må jeg bare prøve å skaffe meg en vidvinkel eller noe.

Nå sitter jeg her i peisestua i verdensbeste onepiece og krysser fingrene for at Elisabeth skal bli frisk til imorgen. For da kommer kanskje hun og Martine på besøk, det hadde vært kjempe koselig<3

tirsdag 2. februar 2010

Bittersweet...

Er en stund siden jeg har skrevet noe nå. Men har vel igrunn ikke skjedd de heeeelt store tingene.. Eller jo, det har det! Jeg har nemlig endelig fått min ghd precious. Den er vakker. Det tok så lang tid før den kom, at jeg begynte å bli redd for at jeg var blitt svindlet, men DET var jeg heldigvis ikke=D


Ellers er vel helsen på bedringens vei, men kroppen vet å straffe meg om jeg ikke følger dens tempo. Irriterende.. Vi var på et samfunnshus på lørdagen, der ble det mange photoshoots, det var meget festlig! Men jeg soner nå min straff så har hatt ganske mange timer i min seng etterpå..